Noobs in Action Counter-Strike Klan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Noobs in Action Counter-Strike Klan

Sajt counter-strike klana Noobs in Action

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Tutorial: Kako napraviti svoj TAG.

Ići dole 
AutorPoruka
Meth0d
Admin
Meth0d

Broj poruka : 39
Datum upisa : 22.11.2008
Godina : 30

Tutorial: Kako napraviti svoj TAG. Empty
PočaljiNaslov: Tutorial: Kako napraviti svoj TAG.   Tutorial: Kako napraviti svoj TAG. I_icon_minitimeSub Nov 22, 2008 1:57 am

Eto ja se potrudio da napravim svoj tag za CS pa reko' i vama da ispricham Smile Smile Znam da vecina zna kako se to radi ali ovo je za sve botarde i koji znaju i koji ne znaju Smile Smile Smile Svi ste vi botardi ;D ;D ;D Pokazacu vam u koracima kao sto sam ja nauchio...

5, 6, 7, 8... ;D ;D ;D

Korak 1: Skinite HL Tag Converter http://cssprays.www-pros.com/downloads/hltagconverter_014.zip

Korak 2: Otvorite HL Tag Converter i kliknite na “open image” i onda odaberite sliku koju hocete.

Korak 3: Kliknite na “adjust image” i onda “apply changes and convert to 256 colors”

Korak 4: Kliknite na “save tag” pa “Export to WAD file” i onda OK.

Korak 5: Snimite na vas desktop kao tempdecal.wad

Korak 6: Kopirajte fajl u vas /valve/cstrike a ako imate drugi folder, npr. cstrike_portuguese ili cstrike_spanish itd. Stavite u taj folder.

I to je to, upadnite u igru i pokazite vas TAG Smile
PM: Desni klik na fajl pa “Properties”. Nadjite opciju “Read-only” i stiklirajte je tako da ne mozete da izgubite svoj tag pa chak ni kada server ne dozvoljava custom tagove...

ENJ0Y!!! Wink Wink Wink Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.noobs-in-action.co.nr

Tutorial: Kako napraviti svoj TAG.
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kako napraviti vas logo na CS-u
» Tutorial: Povecanje FPS-a

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Noobs in Action Counter-Strike Klan :: Counter-Strike Loodorija :: Tutorials-